söndag 1 mars 2009

Paddelsällskap

Funderar du på att göra en paddeltur och skulle vilja ha sällskap.

Skicka ett mail till okflangfard.gmail.com så lägger vi in ett inlägg om ditt turförslag här.

Det spelar ingen roll om det gäller en kvällstur på hemfjärden, en dagstur på Vättern eller en veckotur på västkusten.

4 kommentarer:

  1. Kamraträddning / flottörsuppgångskurs i Gustavsvik kl. 1700 - 1800. Ett sätt att träna vatten vana. Du lär dig och tränar hur man tar sig upp i kajaken om man välter.


    Lördag 28/3 Lördag 4/4 Lördag 18/4


    Du anmäler ditt intresse till janakerling@hotmail.com att deltaga. Du får en bekräftelse att det är OK att komma. Begränsat antal platser. Sedan kommer du Gustavsvik och betalar inträde och kommer kl 1700 till stora bassängen. Har du våtdräkt kan du med fördel ta med dig den men det går bra med vanliga simkläder.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    På söndag 29/3 kommer jag att paddla tidigt om någon vill hänga på. Sjösätter ca 07:00 vid klubbhuset för att sedan paddla utåt. Totalt 1-1 1/2 timme paddling. christiandjerf@hotmail.com.

    SvaraRadera
  3. Du tror inte att isen ligger på svartån då? En annan fråga menar du sju på morgonen. Är det för att kolla in Örnarna på hemfjärden ? Eller sover resten av familjen så du kan komma loss!

    SvaraRadera
  4. Jo det har ju blivit lite kallt så man får väl se om isen ligger. Och det är 07:00 och inte 19:00. Lite sent men det blir ändring på det när det blir lite varmare ute...

    SvaraRadera